S-Etukorttipätteellä käytettävä asiakastunnus 90 millionen jackpot lotto ei ole sama kuin kassan maksupätteellä käyttämäsi kortin PIN-koodi.
S-mobiili on saatavilla Applen iOS-, Googlen Android- ja Microsoftin Windows-puhelimille.
S-mobiili toimii useimpien pankkien pankkitunnuksilla täysin maksutta!Saat Bonusta, kun kirjaat ostokset S-Etukortillasi maksun yhteydessä kassalla bonusostoiksi.Kätevimmin voit seurata Bonuksen kertymistä lataamalla.Bonuksen kertymisessä eri ketjuista on joitakin erityisehtoja, jotka voit tarkistaa.Myös S-Pankin verkkopankin kautta päset Omalle S-kanavalle tarkastelemaan bonustietojasi.
Jokainen samaan asiakasomistajatalouteen kuuluva voi tarkistaa talouden bonusostojen yhteissumman omalla S Etukortillaan.
S-ryhmän omia ketjuja ovat S-market, Prisma, Sale, Alepa, Food Market Herkku, Sokos, Emotion, Pukumies, Mick's, Sokos Hotellit, Radisson Blu Hotellit Suomessa, Rosso, Sevilla, Fransmanni, Torero, Trattoria, Grill it!, Amarillo, Buffa, Coffee House, Presso, Public Corner ja muut S-ryhmän ravintolat, S-Rauta, Kodin Terra, S-ryhmän autoliikkeet, Karla.
Bonusta lotto kaikki tai ei mitään tulokset kertyy myös, s-kanavalla esiteltävistä S-ryhmän hotellien ja yhteistyökumppaneiden kotimaan ja ulkomaan lomamatkoista.
Jollet muista omaa asiakastunnustasi, voit tarvittaessa tarkistaa sen Omalta S-kanavalta, Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä (useimmat Prismat ja Sokokset, valikoidut S-marketit) tai soittamalla S-ryhmän asiakasomistajapalveluun puh.Mape 820 (0,084 /min).Viesti lähetetän, jos yhteystiedoista löytyy sähköpostiosoite.Tiedot voi halutessaan myös tulostaa kuitille.Bonusta ei kerry yrityskortilla maksetuista tai yrityksille tehdyistä ostoista, sopimushinnoitelluista tai laskutettavista ostoista, välitysmyynnistä, kuten Veikkauksen Online- ja arpamyynnistä ja päsylipuista, yli 1,2 alkoholia sisältävistä juomista ja yli 2,8 alkoholia sisältävistä elintarvikkeista, tupakkatuotteista, tupakan vastikkeista, tupakointivälineistä, tupakkajäljitelmistä, sähkösavukkeista ja nikotiininesteistä, tax free -ostoista, matkakorttien latauksista.Asiakasomistajatalouden päjäsenelle sekä talouden henkilölle lähetetän sähköpostiin kuukausittain tieto maksetun Bonuksen märästä.

Mistä ei saa Bonusta?
Paysafecard ist eine registrierte Marke der m Wertkarten GmbH.
Mikäli et koe verkkopalveluita omaksesi, voit tarkistaa bonustilanteesi myös toimipaikan itsepalvelupisteessä S-Etukorttipätteellä.