Lisäksi perhe voi laskea saaneensa 1296 euron alennukset kuukausittain.
Kun käytät korttiasi tankkauksen yhteydessä, kerrytät Plussa-pisteitä myös sryhmä bonukset kallis Neste-palvelu ja -automaattiasemilla.
Plussa-pisteet eivät kerry K-Ruoka-sovelluksessa olevaa kortin kuvaa path of exile how many free character slots näyttämällä.
Vain tietojen hyödyntämisen kohdennetussa markkinoinnissa voi estä, jos haluaa käyttä bonuskorttia.K-Rauta- tai K-Rauta maatalous -kaupoista Plussa-pisteitä ei kerry laskutuskaupasta ja sopimusalennuksista.Lisätietoa Plussa-pisteiden kertymisestä, plussa-pisteet kertyvät maksettaessa ostoksia käteisellä, ja yksityiskäyttön myönnetyllä henkilökohtaisella Visa- ja Mastercard-kortilla sekä Plussa-korttia näyttämällä.Restel-ravintoloista: Rax Buffet, Martina, Central, Mestaritalli ja Restel Tapahtumaravintolat.Näiden korttien K-Plussa-ominaisuutta voit käyttä myös maksaessasi muilla K-Plussan hyväksymillä maksuvälineillä.Lahjottaisitko suosiolla pois 600 euroa?
Sario kertoo Uudelle Suomelle, että hän on oppinut ammattinsa puolesta varovaiseksi tietojen kerämisen suhteen.
Kaupparyhmä alkaa tallentaa rekisteriinsä päivittäistavarakaupan asiakkaiden ostokset tuotekohtaisesti.
Plussa-raha ei kuulu kuolinpesän varoihin tai perintöverotuksen piiriin, koska alennusoikeutta ei voi nostaa rahana Plussa-tililtä.
Onko kauppojen bonuspisteiden kerämisestä oikeasti hyötyä?
Sarion mukaan suomalaisten perusasennetta kuvaa lause ei minulla ole mitän salattavaa, ja tätä hän pitä virheenä.
Oheisen välipalalaskelman mukaan bonuskortiton Lidl on todella halpa.
stockmannin etuja voi siis käyttä vain ostamalla lisä.K-Plussa Mastercard -kortilla maksaessasi saat kaksinkertaiset Plussa-peruspisteet kaikista K-ryhmän kaupoista asti.Lisätietoa, kirjaudu oma plussaan, kirjautuminen Oma Plussa palveluun on muuttunut ja jatkossa se tapahtuu K-Tunnuksella.Vai rahastetaanko bonusten metsästäjiä muita rankemmin?Paikoin kortit käyvät myös ristikkäin, sillä Restelin ravintoloissa voi höylätä joko Plussaa tai YkkösBonusta ei kuitenkaan molempia samaan aikaan.