Henkilötietojen käsittelyssä on noudatettava aina tietosuojalainsädännön mukaisia tietosuojaperiaatteita.
Tietosuojakäytännön hyväksyntäsi, sopimus: Käyttämällä Palvelua sinä käyttäjä " tai " sinä hyväksyt Tietosuojakäytäntömme ehdot, joita saatamme muuttaa ajoittain, paitsi jos kysymme erikseen tietojesi luovuttamisen yhteydessä suostutko vastaanottamaan markkinointiviestintä: (a) meiltä sekä (b) kolmannen osapuolen tuotteiden ja palvelun tarjoajilta, joiden kanssa saatamme jakaa tietosi.
Siltä osin kuin asiakkaan henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen, asiakkaalla on oikeus peruuttaa antamansa suostumus milloin tahansa.
Talletusten ja kotiutuksien käsittely Tehdessäsi talletusta sinun on esitettävä talletusmenetelmätietoja (esim.Kirjautumistietosi ovat luottamuksellisia ja sinun on pidettävä ne salassa kaikkina aikoina.Takaisin alkuun Lisätietoja Annamme sinulle tarvittaessa lisätietoa henkilötietojesi suojaamisesta ja käytöstä.Rekisterin suojauksen periaatteet Veikkaus käsittelee henkilötietoja turvallisella ja lainsädännön edellyttämällä tavalla.Ennen pyynnön toteuttamista Veikkaus arvioi tietojen tarpeellisuutta huomioiden muun muassa sen, tuleeko tiedot säilyttä lakisäteisen velvollisuuden täyttämiseksi tai Veikkauksen oikeusturvan varmistamiseksi.Veikkaus käyttä alihankkijoita ja muita yhteistyökumppaneita henkilötietojen käsittelyssä, ja tässä yhteydessä henkilötietoja käsitellän hallitusti ja rajoitetusti myös EU-/ ETA-alueen ulkopuolella.Kerämme vain tarvittavat henkilökohtaiset tiedot käyttäjiltämme.Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on käsittelyn tarkoituksesta ja/tai henkilötiedosta riippuen asiakkaan ja CH:n/Veikkauksen välisen sopimuksen valmistelu tai toteuttaminen, CH:n/Veikkauksen lakisäteisen velvoitteen noudattaminen, asiakkaan suostumus, tai, cH:n/Veikkauksen tai kolmannen osapuolen oikeutetun edun toteuttaminen.Valituksen voi tehdä erityisesti siinä EU:n jäsenvaltiossa, jossa asiakkaan vakinainen asuin- tai työpaikka on, tai jossa väitetty rikkominen on tapahtunut.Mahdollisista asiakirjaluovutuksista voidaan joutua perimän oikeusministeriön asetuksen (1035/2017) ja tietosuojavaltuutetun toimiston pätöksen (Dnro 2082/09/01) mukainen maksu.Henkilötietojen säilytysaika märäytyy henkilötiedon käsittelyn tarkoituksen ja/tai henkilötiedon perusteella.Tietoa on tarjolla osoitteessa /tietosuoja sekä Veikkauksen asiakaspalvelusta.Mitä isolla kirjoitetut Ehdot tarkoittavat?Asiakkaaseen liittyviä tietoja voidaan saada myös viranomaisilta lainsädännön mahdollistamissa tapauksissa.Pelien, palveluiden ja liiketoiminnan kehittäminen sekä raportointi.Olet myös oikeutettu ilmoittamaan meille milloin vain, että et halua vastaanottaa kampanjakommunikaatiota meiltä.
Tässä tietosuojakäytännössä, kun me sanomme ".
Tietoja voidaan luovuttaa myös muille EU- tai ETA-alueen valvontaviranomaisille tilanteissa, joissa toimistossamme vireille saatettu asia on käsiteltävä yhteistyössä muiden EU-/ETA-alueen valvontaviranomaisten kanssa.
Rekisterinpitäjä, veikkaus Oy (jäljempänä Veikkaus casino Helsinki (jäljempänä CH).
Sinun täytyy ilmoittaa kaikki olennaiset muutokset antamiisi henkilökohtaisiin tietoihisi.
Tämän Tietosuojakäytännön tarkoituksena on antaa sinulle tietoja siitä, miten kerämme, tallennamme, käytämme ja suojaamme henkilökohtaisia tietojasi, sekä kertoa oikeuksistasi, jotka liittyvät kyseisiin tietoihin, ja niiden käyttön.
Jos pyydät näiden tarjousten estämistä, poistamme tietosi markkinointijakelulistaltamme ja tulevilta markkinointikumppaneillemme jakamilta listoilta.
Tietoja ei luovuteta sännönmukaisesti.Voit tehdä sen lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme. noin 3 video poker phone app vuotta tiedon tallettamisesta: tiedot, joita tarvitaan yleisen lakisäteisen vanhentumisajan vuoksi.Sovellettava laki kun käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi.Käytämme nimeäsi ja tietojasi julkisesti vain kirjallisella suostumuksellasi.Rekisterinpitäjän tietosuojavastaava Veikkauksen tietosuojavastaava, pL 1, 01009 Veikkaus.